© Kreativna mreža Panonika 2019.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
info

Prati nas

And then he died

Luigi Guerrieri & Stefano D’Alessio

Ukratko o predstavi

"Muževnost, ponekad, zahteva glupu koreografiju. " - Paul B. Preciado

And then he died pravi žurku od borbe da se  čovek definiše kao muškarac, baveći se ranom smrću muških referentnih figura, heroja i mitova muškosti, bukvalno bacanjem smeća, glama, krvi i lažnih latica ruže na skrivena mesta muškarca.

Reditelj  Luigi Guerrieri

Glumci Stefano D'Alessio, Luigi Guerrieri

Vreme trajanja 60min
Jezik Govor tela

website luigiguerrieri.wixsite.com

Kratka biografija
 

Luigi Guerrieri živi u Beču i radi kao glumac fizičkog teatra i performansa, kao reditelj, kreator, spoljni ekspert i dramaturg. Njegovo umetničko istraživanje fokusirano je na istraživanje mesta susreta između pokreta, plesa i pričanja priča. Cilj je da se istraže novi načini govora koji se izmiču klasičnoj linearnosti igrajući se apsurdom, ironijom i neverbalnim jezikom. Luigi to shvata te dozvoljava sebi da kombinuje različite discipline i pristupe, kao što su ples, antropologija, pokret, muzika, Buto.

Stefano D'Alessio je novi medijski umetnik i kompozitor, živi i radi u Beču. On stvara interaktivne predstave i instalacije, kombinujući sliku, zvuk, fizičko računanje i performanse kroz programiranje. U svom istraživanju se bavi digitalizacijom čoveka u novim tehnologijama i virtuelnim reprezentacijama „realnog“, naglašavajući distorzije i perceptivna pojačanja koja ih prouzrokuju. Njegov rad uključuje ljudsko telo kao subjekt za analiziranje, kodiranje i dekodiranje procesa stvarnog / fizičkog, u digitalno / apstraktno.